Abram instalacije

Z več kot 30-letnimi izkušnjami in bogato tradicijo na področju strojnih instalacij, naše podjetje predstavlja sinonim za zanesljivost in kakovost pri izvedbi vodovodnih, plinskih, klimatskih in elektro instalacij.

Abram Kdo smo?

abram-instalacije-9856

Za več informacij nas kontaktirajte.

Naša primarna dejavnost so strojne instalacije. Naše storitve zajemajo vodovodne instalacije, plinske instalacije, instalacije za centralno ogrevanje, rekuperacijo in prezračevanje, montažo klimatskih naprav, elektro instalacije ter celotno adaptacijo kopalnic. 

V ponudbi imamo tudi možnost diamantnega kronskega vrtanja lukenj do 152 mm, svojo primarno dejavnost pa dopolnjujemo s prodajo keramike, armatur in kopalniške opreme.

Dela izvajamo tako po zasebnih hišah, stanovanjih kot tudi na večjih poslovnih objektih, hotelih in javnih ustanovah.

Naša predanost delu in izjemna natančnost zagotavljata, da je vsak projekt opravljen z najvišjo stopnjo kakovosti. Ponosni smo na našo zavezanost k odličnosti, kar se kaže v brezhibno opravljenem delu in v trajnostnih rešitvah, ki jih nudimo.

Poleg tehnične izvedbe ponujamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri najprimernejšega sistema za vaše potrebe. Razumemo, da je izbira tega ključnega pomena za učinkovitost in udobje vašega doma ali poslovnega prostora.

Naša ekipa skrbi tudi za to, da je delovno okolje po končanem delu čisto in urejeno. 

Naše prednosti

  • dolgoletne izkušnje in tradicija,
  • predanost delu in natančnost,
  • kvaliteta opravljenega dela,
  • svetovanje pri izbiri sistema (vodovod, ogrevanje, ...) &
  • po opravljeni storitvi oz. končanem delu za seboj počistimo.